HOVEDSIDEN


Velkommen til Ullevål tennisklubb.
Vi håper du finner den informasjonen du trenger inne på sidene våre. Les mer..


Tennisskole for barn
Klubben tilbyr tennisskole for barn i alderen 8 – 16 som sogner til Ullevål-området. Les mer..


Privattime og kurs
Klubbens trener gir privattimer og vi arrangerer kurs for nybegynnere og litt øvet. Les mer..


Reservering av bane innendørs
Vi leier ut faste sesongtimer og strøtimer til både medlemmer og ikke-medlemmer. Les mer..

TENNISSKOLEN FOR BARN FOR SKOLEÅRET 2020/2021 

Vi åpner nå for påmelding til tennisskolen for barn. Se mer info øverst på siden om Tennisskole for barn.

Frist for påmelding er satt til senest fredag 21. august.  Vi oppfordrer til påmelding så tidlig som mulig da det er endel arbeid med sammensetningen av gruppene.

Oppstart uke 35/mandag 24. august.

Mvh Styret og tennistrener Glenn Hansen

_________________________________________________

ROUND ROBIN TURNERING LØRDAG 27. JUNI KL. 10-12

Til våre medlemmer:

Vi arrangerer hygge-double (Round Robin) hvor alle spiller mot alle, lørdag 27. juni fra klokken 10-12. Det serveres «forfriskninger» på terrassen etterpå.

Vennligst møt opp klokken 09.45, men husk og melde deg på i forkant.

Påmelding: Send vipps (50 kr) til Alice Ennals (918 98 649) innen utløpet av fredag 26. juni. Har du ikke vipps, send epost Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Vel møtt juniorer, seniorer og veteraner!

Mvh Styret

________________________________________________

SOMMERSKOLE FOR BARN I ALDEREN 7 - 15 ÅR

Vi arrangerer sommerskole i barnas første og to siste uker av skoleferien. 
Det er ulike nivåer avhengig av hva slags erfaring de enkelte barna har. Vi følger det internasjonale konseptet Play and stay, hvor barna blir delt opp etter nivå/erfaring fra tidligere.                                                                    

Påmeldingsfrist:                                                                                                                                    

5. juni for sommerskolen i uke 26: 22 - 25 juni (fra kl 09.00- 12.00)
1. august for sommerskolen i uke 32: 3. - 6. august og uke 33: 10. - 13. august. (fra kl 09.00- 12.00)
Pris kr 1500,- (søskenrabatt 20%).
For påmelding eller andre spørsmål ta kontakt med trener Glenn Hansen på e-post: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den. eller tlf. 41225774. Ytterligere informasjon om treningsopplegget vil bli gitt når det nærmer seg oppstart.

Alle 4 banene vil være i bruk i tidsrommet hvor sommerskolen gjennomføres.
__________________________________________________________________

VI ÅPNER FOR SPILL PÅ GRUSBANENE TIRSDAG 5. MAI

Informasjon om regler for spill er sendt til våre medlemmer per e-post. Er du medlem/betalt årskontingenten for 2020 men ikke mottatt e-posten? Gi beskjed ved å sende e-post til: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Styret 04.05.2020

________________________________________________________________

TIL ALLE FORELDRE: VI STARTER OPP TENNISSKOLEN UTENDØRS MANDAG 4. MAI 

Hallen er nede og utendørsesongen er i gang! Styret har besluttet å åpne tennisskolen fra neste uke.

Tennis er en idrett der vi kan følge smittevernreglene på en god måte hvis alle klarer å følge de gjeldende reglene ved våre treninger. For å kunne gjennomføre treningen så må alle følge smittevernsreglene som fremgår nedenfor. 

Det stilles høye krav til eget ansvar, og barna vil øve seg på å  plukke opp ballen fra banen uten å berøre den med hendene. Dette kan man trene på hjemme innen man kommer på trening (se video). Trener vil også ha rør til å samle inn baller. Både hender og rør får en runde med antibac før og etter trening.

Følgende regler gjelder ved trening på vår tennisskole:

* Kom ikke på trening hvis du har noen symptomer på sykdom, er i en utsatt gruppe eller noen i familien din er i karantene.

* Maks 4 spillere og en trener per bane (er gruppen større fordeles de på flere baner, trener styrke på gresset, osv.)

* Spillerne får ikke fysisk berøre ballen med hendene.

* Hold minst 2 meters avstand til hverandre.

* Gå på do før trening. Klubbhuset er stengt inntil videre.  (Så) Toalett og garderober kan derfor ikke brukes.

* Vi har antibac på banene. Men det er fint å alltid ha sin egen antibac med til trening.

* Følg trenerens direktiv!

Velkommen til trening igjen! 😊

https://youtu.be/_0e7gfLsuLQ (informasjonsvideo fra Holmen Tennis, jfr. Koronaspill)

Ta kontakt via epost: Glenn Hansen, Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den., eller ring (41225774), evt. ta kontakt med styret (Alice Ennals, 91898649, Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.)

Med ønske om en god tennissesong!

Hilsen trener og styret i Ullevål Tennisklubb

______________________________________________________________________________ 

VI ÅPNER FOR SPILL PÅ HARDCOURTBANENE TIRSDAG 21. APRIL 

Informasjon om regler for spill er sendt til våre medlemmer. Er du medlem/betalt årskontingenten for 2020 men ikke mottatt e-posten? Gi beskjed ved å sende e-post til: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Styret 19.04.2020

______________________________________________

TENNISBOBLA FORTSATT STENGT FOR SPILL

Norges tennisforbund har som kjent, i samsvar med helsemyndighetene, åpnet for spill på tilgjengelige baner for folk som er i familie/bor under samme tak. Dette har fått enkelte av våre medlemmer til å spørre om vi kan åpne for spill i boblehallen, under disse betingelsene. Etter møte i dag, lørdag 4. april, har styret besluttet at dette ikke er tilrådelig på vårt anlegg. For å komme til i hallen må man gjennom fire dører, hvorav to er tunge å åpne, vi kan ikke låse av garderober og dusjanlegg, som ville vært ønskelig, og har heller ingen mulighet til å kontrollere at bare spillere som tilfredsstiller samboerskaps-kravet, går inn i hallen. I tillegg ville vi ha måttet vaske og desinfisere mange ganger om dagen, og det har en klubb som vår, uten lønnet personale, ikke kapasitet til. Faren for smittespredning og en situasjon som kommer ut av kontroll, ville slik blitt overhengende. 

Derimot håper vi å kunne få utendørsbanene, som ikke krever at man går gjennom garderobeanlegget, åpne så fort som mulig, fortsatt for samboende spillere. Vi følger helsemyndighetenes utspill nøye, og håper på ytterligere oppmykning av forordningene om ikke for lenge. 

Ullevåls medlemmer får finne andre aktiviteter i det vakre vårværet inntil videre, vi gleder oss alle til dagen vi kan åpne for fritt spill blant alle medlemmer! 

____________________________________________________________________________________

TENNISANLEGGET HOLDES STENGT INNTIL VIDERE 

Ullevål tennisklubb følger de anbefalinger som gis av Norges Tennisforbund og Styret har derfor besluttet å holde anlegget stengt inntil videre, se nedenfor. Forøvrig kan det nevnes at grusbanene ikke er satt i stand - vi avventer beskjed fra vår leverandør om når dette kan gjøres. Vårens dugnad er utsatt: hallen kan ikke tas ned ennå siden det er nødvendig å være mange til stede samtidig. Vi ønsker ikke å opptre i strid med myndighetenes retningslinjer under de rådende omstendigheter.

Siste veiledning fra Norges Tennisforbund 1. april kl. 16.00:

Norges Tennisforbund kan ennå ikke anbefale tennis- eller padelspill: 

NIF og Helsedirektoratet la i en pressekonferanse i dag frem nye råd til idretten som åpner opp for mer idrettsaktivitet. Grunnregel er maks 5 personer og to meters avstand. I tillegg er de spesifikke på at ingen skal ta på samme utstyr med hendene. Basert på dette anbefaler NTF ikke tennis- eller padelspill i perioden vi er inne i akkurat nå under Koronakrisen. Grunnen til dette er at utstyret, derav ballene, kan være smittebærere. Unntaket er hvis man spiller med mennesker man bor under samme tak med (familie). 

NTF minner om at alle medlemmer og klubber må følge Smittevernsloven, og klubber som ikke makter å overholde dette, bør holdes stengt. NTF vil fremover ha tett dialog med Helsedirektoratet/NIF om forholdet rundt utstyr og baller. 

NTF oppfordrer til slutt alle medlemmer og klubber til å følge reglene fra Helsedirektoratet. Hvis ikke vil man ødelegge for hele idretten ved at det kommer nye innstramminger. 

_________________________________________________________________________________________

Hentet fra Norges tennisforbund sin hjemmeside

Oppdatert 20.03.2020 kl. 08:50:

NTF BER ALLE KLUBBER OM Å STOPPE ALL IDRETTSLIG AKTIVITET OG STENGE AV INNE- OG UTEBANER

Norges Tennisforbund følger Korona-situasjonen tett og ber alle klubber om å følge gjeldende oppfordringer fra NIF og fra helsemyndighetene. I forrige uke orienterte Helsemyndighetene om at de har innført forbud mot idrettsarrangementer og all organisert idrettaktivitet både ute og innendørs. Videre beordret myndighetene treningssentrene til å stenge dørene. Dette begrunnes ikke bare i smittefare for utøvere, ansatte eller andre som tilrettelegger for aktivitet, men også i solidaritet med alle omkring oss og at vi alle skal være med på å tydeliggjøre alvoret i situasjonen og de beslutninger som er fattet av overordnede myndigheter.

Med dette som bakgrunn ber NTF alle klubbene om å stenge av alle inne- og utebaner, hvis nødvendig også å fjerne nett og ev bruke hengelås på inngangsdører.

__________________________________________________________________________

Les hva Idrettspresidenten Berit Kjøll i Norges Idrettsforbund skriver om coronasituasjonen (linken må kopieres og limes inn i nettleser):

https://www.idrettsforbundet.no/nyheter/2020/vi-ma-vise-solidaritet-med-vare-11000-idrettslag/

_____________________________________________________________________________________

HERRELAGET GJØR DET GODT

Ullevål er først og fremst en klubb for mosjonister, men vi har et godt herrelag som i år var nær ved å rykke opp til 2. divisjon. De vant alle sine kamper, bortsett fra mot Furusets elitelag, som hører hjemme på et høyere nivå. Gutta håper på bedre trekning neste år, og har ambisjoner om å klatre videre oppover.  

Laget har i år bestått av: Petter Nenseth Auk, Daniel Miravalles Diez, Maxim Paul Pouchkin, Alexandre Lucien Bellemin-Laponnaz, Roberto Rozales, Mathias Brown Anderson Hippe, Johan Romslo, Jose Fernando Villanueva. 

I oktober deltok laget i NM innendørs og vant sin kvalifiseringsgruppe, for siden å tape jevne kamper mot Ullerns og Hemings elitelag. 

Vi gratulerer! 

Klubbens suverent beste spiller, Eirik Grøner, er for tiden skadet, men vil forhåpentligvis være klar for å konkurrere på elitenivå i kommende sesong. 

____________________________________________________________________________________________________
 
OPPLEVER DU PROBLEM MED Å KOMME INN I STRØTIME-SYSTEMET ?
 
Se brukerveiledning på siden "Boblehallen".
 
PS! Siste oppdatering: Nå kan dere velge bane.
 
Mvh Styret
 

 
Rutine ved avbestilling av strøtimer
 
Vi har som dere har registrert tatt i bruk VIPPS som betalingsfunksjon ifm kjøp av strøtime.
På grunn av dette vil ikke baneleien automatisk refunderes kunden ifm avbestilling av en strøtime. 
 
Rutine: 
Vi ber alle kunder som vil avbestille en strøtime om å kontakte klubben pr e-post for å avbestille en strøtime. 
Oppgi: Dag og tid for timen + kontonummer du vil ha timeleien refundert til.
 
Mvh Styret
_____________________________________________________________________________________________
 
HALLEN/BOBLA ÅPNER FOR SPILL MANDAG 23. SEPTEMBER
 
De som kan spille i hallen er de som har fått tildelt timer etter søknadsprosessen for faste timer eller de som er registrerte bruker av strøtimesystemet (timer til overs/tilgjengelig etter fordeling av faste timer). Vi deler ikke ut flere brukertilganger til strøtimesystemet for sesongen 2019/2020. 
 
Minner om at kun rene sko - uten grus - kan benyttes i hallen!
 
Mvh Styret
 
___________________________________________________________________________________________________
 
Info om tennisskolen for skoleåret 2019/2020

Vi har har hatt rekordmange påmeldinger til tennisskolen i år! Det er selvfølgelig veldig gledelig men samtidig utfordrende.
Det er mange hensyn å ta når denne kabalen skal legges: når barna slutter på skolen/AKS tid, aldersinndeling, ønsker om gruppestørrelse, nivå, ønsker om å spille på gruppe med venner samt klubbens kapasitet.
 
Vi beklager at det har tatt tid å gi alle tilbakemelding på henvendelser, men vi jobber med å sette inn nye barn på kurs der det lar seg gjøre.

Vår tennistrener Glenn jobber på spreng med å få på plass den totale kursoversikten.

Takk for tålmodigheten!

Mvh Styret og Glenn

 ___________________________________________________________________________________________________
 
GENERELL INFO        
 
  • vi tar ikke inn flere nye medlemmer i 2019
    • man kan søke om å stå på venteliste for 2020 men det er ingen garanti for tildeling av medlemskap og vi gjør oppmerksom på at mange allerede står på listen
    • vennligst oppgi adresse ved oversendelse av søknad
    • iht. vedtektene vil søkere fra nærområdet prioriteres
  • for å spille utendørs så må man være medlem - vi leier ikke ut baner til ikke-medlemmer
  • boblehall/innendørs: booking via strøtimesystemet - vi deler ikke ut flere brukertilganger for 2019/2020
  • vi har ingen ansatte i klubben - dvs. styret består av medlemmer som drifter klubben på fritiden. Dette betyr at man ikke kan påregne å få svar på henvendelser omgående, men vi forsøker å ta unna så raskt som mulig. 

 

Mvh Styret /Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

 
__________________________________________________________________________________________________
Bilderesultat for dugnad tegning
VELKOMMEN TIL DUGNAD LØRDAG 14. SEPTEMBER OG SØNDAG 15. SEPTEMBER
 
Da har tiden kommet for å sette opp bobla/hallen over hardcourtbanene!
 
Oppmøtetidspunkt lørdag og søndag: kl. 11.00.
 
Det tyngste arbeidet skal skje på lørdagen, når hallen settes opp, og det er da vi trenger at flest medlemmer stiller opp.
 
I tillegg til hallarbeid så har vi følgende oppgaver:
- grusbanene må lukes grundig
- fjerne overflødig grus langs midtgjerdet og langs kantene av banene
- vask av klubbhus/kjøkken/søppelbøtter m.m.
- kosting/rydde rundt klubbhuset og baner 
 
Ta gjerne med arbeidshansker, lukeutstyr o.l.
 
Det vil bil servert vafler, kaffe og brus/saft.
 
Vi håper flest mulig har anledning til å stille en eller begge dager!
 
Mvh Styret i UTK
 
PS: Hele uke 38, etterfølgende uke, vil gå med til de siste justeringer av hallen før vi åpner for spill mandag 23. september. Banene vil derfor ikke være til tilgjengelig for spill i denne uken.

 

________________________________________________________

FJORÅRSVINNERNE FORSVARTE TITTELEN

Klubbmesterskapet 2019 ble arrangert 24. og 25. august, i strålende sommervær. Deltakelsen var begrenset - ikke minst i herreklassen har vi de seinere år sett at mange av de beste spillerne prioriterer bort klubbmesterskapet, men for de som møtte opp ble det en sjeldent fin helg, med perfekte spilleforhold, sosialt samvær og mange spennende kamper.

I kvinneklassen manglet bare Ingebjørg Tønnessen blant de største favorittene, og Torhild Ribe forsvarte fjorårstittelen etter å snudd 1-3 i første sett til suveren seier 6-3, 6-0 over Alice Ennals. Maria Gonzales kvalifiserte seg til finalen med fint spill lørdag, men måtte trekke seg pga andre forpliktelser. I herreklassen slo vi sammen de påmeldte til én stor, åpen klasse, med deltakere fra 14 til 75 år, og tilskuerne kunne glede seg over å se neste generasjon Ullevål-spillere bryne seg mot erfarne veteraner. Etter lørdagens gruppespillkamper sto Thomas Mengshoel, Trygve Gundersen (vinner av 70+ klassens gruppespill), Kristian Øvsthus og Christian Rasmussen igjen som semifinalister. Thomas vant greit 6-2, Kristian måtte virkelig slite seg til 7-5 seieren over treningskompis Christian, etter å ha hatt to matchballer mot seg. I finalen vant Thomas i år som i fjor, men ikke uten kamp, da Kristian slo tilbake i andre sett: 6-2, 4-6, 6-1. Vi gratulerer! 

En turnering som dette betyr mye for miljøet, man spiller mot andre enn de vante makkerne, går inn i tilskuerrollen mellom kampene og heier hverandre fram, og opplever klubbstemning og samhold som sjelden ellers i året. Planen er å ha mesterskapet til fast tidspunkt siste helga i august hvert år, og vi håper flere setter av tid for dette i framtida, og er med på begivenheten som både for deltakere og tilskuere er noe av et høydepunkt i løpet av sesongen.  

 _______________________________________________________________________________________________  

Søknad om faste timer innendørs/hall for sesongen 2019/2020

Nå har tiden kommet for å søke om faste timer innendørs! Dette innebærer at man vil kunne få fast spilletid i hallen gjennom hele høsten/vinteren. Medlemmer av klubben vil bli prioritert foran ikke-medlemmer. Man kansøke om flere timer, men tilbudet er populært så det er ikke gitt at vi vil kunne imøtekomme alle sine ønsker.  

Timene man kan søke på er i tidsrommet:  (pris: medlemmer/ikke-medlemmer):

Hverdager mandag til torsdag: kl 08-16: kr 170,-/180,- / kl 16-22: kr. 270,-/300,- / kl 22-23: kr 200,-/220,- 

Fredager: kl 08-16: 170,-/180,- / kl 16-22: kr 200,-/250,-

Lørdager fra kl 08-23 / pris per time kr 200,-/250,-

Søndager fra kl 09-23 / pris per time kr 200,-/250,-

Oppstart vil være avhengig av når vi setter opp hallen, men omtrent rundt slutten av september.  

FRISTEN FOR Å SØKE ER 15. AUGUST!  

Søknad sendes per e-post til Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Søknaden må inneholde:

- antall timer 

- tidspunkt for når man ønsker å spille - kom gjerne med flere forslag i prioritert rekkefølge

- navn på alle som skal disponere banen

- medlemmer: husk å skrive at du er medlem i klubben (vil bli avstemt mot medlemsregisteret)

Det vil også bli sendt ut et nyhetsbrev per e-post til medlemmene med mer info om dette.

Mvh Styret

____________________________________________________________ 

MELDING FRA STYRET - KONTIGENT FOR 2019

KONTIGENTEN FOR 2019 ER NÅ SENDT UT TIL ALLE MEDLEMMER PER E-POST ELLER BREV. VI BER DE SOM HAR FÅTT BREV OM Å SENDE OSS OPPDATERT E-POST ADRESSE. HVIS DU ER MEDLEM OG IKKE HAR MOTTATT E-POST ELLER BREV TA KONTAKT MED OSS:

Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den. 

OBS! SJEKK SØPPELPOSTEN - DET HENDER AT NOEN AV VÅRE E-POST ER Å FINNE DER!

VÆR VENNLIG Å OVERHOLDE BETALINGSFRISTEN! STYRET BRUKER ALT FOR MYE TID PÅ Å PURRE OPP UTESTÅENDE FRA TENNISSKOLEN, BANELEIE OG KONTIGENTER.

VI GJØR SAMTIDIG OPPMERKSOM PÅ ENDRINGER I KONTIGENTSATSENE SOM BLE BESLUTTET PÅ ÅRSMØTET 2019:

SENIOR ØKES FRA KR 1900 -> KR 2200

PENSJONISTSATSEN UTGÅR -> SENIORSATS KR 2200

STUDENT ØKES FRA KR 1000 -> KR 1500 

NY SATS: ENEFORSØRGER FAMILIE 2500

MVH STYRET


Resultat Doubleturnering 26. januar

Det var 14 medlemmer, 9 gutter/menn og 5 jenter/damer som deltok i doubleturneringen i bobla i dag.
Alderen på deltagerne gikk fra 13 år til 84 år. Deltagerne ble delt opp i par slik at disse skulle bli så jevne som mulig. Ut i fra resultatene så det som dette traff ganske bra.

Det ble spilt korte 30 minutters kamper i to grupper med noen tilpasninger hva gjaldt game og sett.
Vi fikk mange jevne og morsomme kamper.

Etter gruppespillet ble det spilt finale mellom gruppe vinnerne;
Stian Fagernæs / Oscar Dennet og Elias Slettbakken Hoff / Isak Hjeltnes.

Det ble en spennende og god kamp hvor Stian og Oscar vant 6/3.  Gratulerer.

Alle syntes turneringen var ett fint arrangement. Styret vil arrangere tilsvarende turnering utendørs. 
Følg med og meld dere på.

Siri og Rolf

 _________________________________________________________________________________________________

NB! VIKTIG INFO OM BRUK AV BOBLEHALLEN

Inngangsdøren til klubbhuset skal alltid holdes låst og må IKKE settes på slåen. Si i fra så vil du få nøkkel.

Alle må skifte til RENE tennissko FØR de går inn i hallen.

Vennligst ikke bruk veggene i hallen som ballvegg.
Lyden forsterkes og høres VELDIG godt utenfor av naboene. VIS HENSYN!

Husk rutine for dørene inn til hallen:

-Man må åpne luken midt på døren før døren åpnes.

-Sjekk om det er andre som skal andre veien ut/inn av hallen FØR dere åpner døren.

-Begge dører må IKKE åpnes samtidig. Lukk alltid den ene døren FØR du åpner den andre.

 ____________________________________________________________________________________

 


NB! REGLER FOR BRUK AV BANENE
Vi anbefaler at man gjør seg kjent med reglene som gjelder for spill på banene og bruk av anlegget. Les mer..


Klubben har to grusbaner og to hardcourtbaner. Les mer..


Om vinteren har vi boblehall over hardcourtbanene. Les mer..


U.T.K. holder til i Harald Hals park i Ullevål Hageby.


Vi anbefaler medlemmer å jevnlig sjekke sidene våre. Les mer..